سفارش تبلیغ
صبا ویژن

تشدید آلودگی هوای تهران - همشهری آنلاین


 

  • تشدید آلودگی هوای تهران - همشهری آنلاین

    به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، بر اساس پیش‌بینی‌های انجام شده در شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران، در نخستین ساعات امروز تجمع ذرات معلق ناشی از ازدیاد تردد خودروها به همراه انباشت آلاینده‌ها از روز گذشته همچنین حاکمیت جو آرام و آسمان غبارآلود سبب خواهد شد که کیفیت هوا در برخی مناطق پرتردد در وضعیت ناسالم قرار بگیرد.

    با شکل‌گیری وارونگی دمایی طی روز و ایجاد جو پایدار، پراکندگی آلاینده‌ها محدود می‌شود و به تبع آن در بیشتر مناطق کیفیت هوا در وضعیت نامطلوب باقی خواهد ماند. در اواخر وقت چهارشنبه نیز همزمان با افزایش حجم ترافیک بر غلظت ذرات معلق افزوده می‌شود و برقراری شرایط ناسالم به ویژه برای گروه‌های حساس دور از انتظار نخواهد بود.

    این وضعیت جوی تا صبح فردا ادامه دارد و احتمال می‌رود کیفیت هوا در محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس قرار بگیرد. به‌تدریج  طی روز از میزان پایداری جو کاسته شده و پیش‌بینی می‌شود در ساعات پایانی روز پنجشنبه غلظت آلاینده‌ها نسبت به شب گذشته کاهش یابد. با این وجود افزایش تردد خودروها در شامگاه پنجشنبه سبب کاهش کیفیت هوا در مناطق پرتردد خواهد شد.

    بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران میانگین کیفیت هوای پایتخت طی 24 ساعت گذشته 126 و هوا در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس بود. این شاخص هم‌اکنون 136 و هوا در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.




ادامه غلظت آلایندگی هوای شهرهای بزرگ تا دو روز آینده


 

  • ادامه غلظت آلایندگی هوای شهرهای بزرگ تا دو روز آینده

    به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، فریبا گودرزی با بیان این مطلب گفت: این شرایط موجب می‌شود تا غلظت آلاینده‌ها در شهرهایی مانند تهران، کرج، اراک، اصفهان، قم و مشهد همچنان افزایش پیدا کند.

    وی اظهار داشت: اما از روز دوشنبه، سامانه بارشی از جنوب غرب و غرب کشور می‌شود و در شهرهای ایلام، لرستان، کرمانشاه، همدان، مرکزی، کردستان، چهارمحال و بختیاری و خوزستان رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید و در برخی مناطق تگرگ رخ خواهد داد.

    وی ادامه داد: همچنین در مناطقی از شمال اردبیل، گیلان، مازندران و شرق گلستان بارش باران همراه با وزش باد و در ارتفاعات برف پیش‌بینی شده است.

    به گفته وی، دمای هوا در مناطق شمالی 5 تا 7 درجه کاهش خواهد یافت.

    گودرزی افزود: سه‌شنبه علاوه بر مناطق شمالی، بخش‌هایی از مرکز دامنه‌های جنوبی البرز و شمال شرق بارش باران خواهند داشت که موجب آب‌گرفتگی معابر عمومی، متلاطم شدن دریای خزر و احتمال خسارات ناشی از تگرگ به بخش کشاورزی وجود دارد. همچنین به علت لغزنده شدن جاده‌ها توصیه می‌شود از تردد غیرضروری به ویژه در جاده‌های خارج از شهر و صعود به ارتفاعات خودداری شود.

    وی تاکید کرد: باید اقدامات لازم برای حفظ محصولات کشاورزی، کنترل دما، رطوبت، تهویه در گاوداری‌ها، مرغداری‌ها و دامداری‌ها انجام شود.

    • تهران همچنان آلوده

    کارشناس سازمان هواشناسی افزود: امروز و فردا آسمان تهران غبارآلود است و از روز دوشنبه تا سه‌شنبه با ورود سامانه بارشی در تهران زمینه را برای کاهش آلودگی هوا فراهم می‌کند و از غلظت آلاینده هوا تا حدودی کاسته می‌شود. کمینه دمای امروز پایتخت 7 درجه بالای صفر بود و بیشینه دمای امروز تهران به 14 درجه بالای صفر می‌رسد.

    گودرزی گفت: شهرکرد با دمای 6 درجه زیر صفر و بندرعباس با دمای 28 درجه بالای صفر به ترتیب سردترین و گرم‌ترین نقاط کشور در 24 ساعت گذشته بودند.




تهرانی‌ها چند ساعت از زندگی خود را در ترافیک تلف می‌کنند؟


 

  • تهرانی‌ها چند ساعت از زندگی خود را در ترافیک تلف می‌کنند؟

    به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایلنا، محمدجواد حق‌شناس در جلسه کمیته فرهنگی شورای شهر با موضوع «تبادل نظر و بررسی زمینه‌های همکاری و هم‌افزایی در خصوص کتاب و کتابخوانی در شهر تهران»  گفت: ما امروز در موقعیتی هستیم که رکوردمان در مقوله کتابخوانی را باید بروز کنیم. روندی که شاهد هستیم، روند مناسبی نیست.

    حق‌شناس با انتقاد از عملکرد کتابخانه های شهر گفت: ما 110 کتابخانه در شهر تهران داریم و این همه برای ساخت آنها هزینه شده و کارمندان زیادی به کار گرفته شده‌اند و شهروندان زیادی هم از این کتابخانه‌ها استقبال می کنند، اما متاسفانه حدود 8 سال می‌شود که هیچ کتابی به این کتابخانه‌ها اضافه نشده و این مایه تاسف و خجالت است.

    رئیس سازمان فرهنگی - هنری شهرداری تهران هم در این جلسه گفت: در حال حاضر ظرفیت خوبی در سازمان فرهنگی - هنری شهرداری وجود دارد و اگر بتوانیم این ظرفیت‌ها را در سایه همکاری با سایر نهادها به موضوع کتابخوانی گره بزنیم، می‌توانیم بهره کافی ببریم.

    میثم امرودی افزود: امروز در کشوری مانند ژاپن و نیز سایر کشورهای توسعه‌یافته که در فضای مجازی بسیار جلوتر از ما هستند، فرهنگ کتابخوانی نه تنها فراموش نشده، بلکه توسعه و ترویج هم یافته است. به صورتی که در خیابان‌ها و ایستگاه‌های مترو مردم مدام در حال خواندن کتاب هستند. ما هم باید در این مسیر گام برداریم و این میسر نمی‌شود مگر با همکاری همه نهادهای مرتبط.




نخستین همایش ملی بهره‌وری در مدیریت شهری افتتاح شد


 

  • نخستین همایش ملی بهره‌وری در مدیریت شهری افتتاح شد

    به گزارش خبرنگار همشهری آنلاین، همایش ملی بهره‌وری در مدیریت شهری به همت شرکت خدمات اداری شهرداری تهران با سیاستگذاری شورای عالی استان‌ها، سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، دبیرخانه مجمع کلانشهرها، سازمان ملی بهره‌وری و اتاق بازرگانی ایران در مرکز همایش‌های رایزن آغاز به کار کرد. شهرداران و مدیران شهرداری‌ها و اعضای شوراهای اسلامی شهر از سراسر ایران، استادان دانشگاه و کارشناسان و نمایندگان تشکل‌های غیردولتی در همایش حضور دارند.

    سیدمصطفی قاضی‌زاده هاشمی، مدیر عامل شرکت خدمات اداری شهر در آیین افتتاحیه این همایش با اشاره به تاثیر بهره‌وری در مدیریت شهری در ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات، گفت: این همایش در دو محور اصلی بهره‌وری در مدیریت منابع انسانی و بهره‌وری در اقتصاد شهری و روستایی در حال برگزاری است.

    وی از ارسال 100 مقاله و تجربه به دبیرخانه همایش بهره‌وری در مدیریت شهری خبر داد و گفت: بیشترین آثار مربوط به تهران، اصفهان و شیراز است و مقاله‌های برگزیده در این همایش معرفی می‌شوند.




شهرداری‌ها یک دولت محلی هستند یا نهاد خدمت‌رسان شهری؟


 

  • شهرداری‌ها یک دولت محلی هستند یا نهاد خدمت‌رسان شهری؟

    به گزارش خبرنگار همشهری آنلاین، حامد مظاهریان در نشست تخصصی کلانشهرها که همزمان با اولین همایش ملی بهره‌وری در مرکز همایش‌های رایزن با حضور شهرداران اراک، کرج و یزد برگزار شد، انضباط کالبدی سازمانی را لازمه ارتقای بهره‌وری در سازمان دانست و در تشریح لوازم تحقق عدالت شهری، گفت: اگر در شهر، مناطق به صورت متوازن از خدمات بهره‌مند شوند، رضایت شهروندان و بهره‌وری بالا رفته و امنیت شهری نیز تضمین می‌شود.

    معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع انسانی شهرداری تهران همچنین با بیان تاثیرات هوشمندسازی مدیریت شهری در ارتقای بهره‌وری، خاطرنشان کرد: در شهر هوشمند، دیتا مبنای تصمیم‌گیری در مدیریت شهر است. بنابراین لازم است دیتا، راهنمای حرکت مدیریت شهری باشد نه سلیقه و نظرهای شخصی.

    مظاهریان درباره شفافیت در مدیریت شهری نیز اظهار کرد: نهادی غیردولتی باید شهرداری‌ها را از نظر میزان شفافیت ارزیابی کند. همچنین اگر یک سری وظایف را برای مدیریت شهری قائل هستیم، تلاش کنیم تا شهرنشینان‌مان، شهروند باشند؛ یعنی قائل به مشارکت در اداره امور شهر باشند.

    به گفته معاون شهردار تهران، مدیریت شهری و مشارکت در این حوزه یک حرکت دوسویه است که البته داریم به این سمت حرکت می‌کنیم و آن ادبیات ساخته شده است اما لازم است موضوع مشارکت به باور ما تبدیل شود.

    به گزارش همشهری آنلاین، دکتر محمدعلی محمدی رئیس هیئت مدیره انجمن مشاوران مدیریت ایران نیز در نشست علمی مدیریت منابع انسانی در این همایش، به موضوع مدیریت منابع انسانی سبز اشاره کرد و گفت: ما باید انسان‌ها را در کنار اینکه وظایف‌شان را توضیح می‌دهیم، متوجه کنیم که نسبت به حفظ محیط زیست برای آیندگان توجه داشته باشند.

    وی مبحث شهروند با فضیلت و با اخلاق را از عوامل افزایش بهره‌وری دانست و خاطرنشان کرد: در گذشته، شهروندی یک شایستگی بود که اگر کسی قابلیت‌اش را داشت و خیر جمعی را مورد توجه قرار می‌داد، می‌توانست شهرنشین باشد.

    به گفته محمدی، رهبری صحیح منابع انسانی و هوشمندسازی شهر از دیگر مؤلفه‌های افزایش بهره‌وری نیروی انسانی است؛ از این حیث که رهبر یک نظام مدیریت شهری باید خود الگویی باشد از آنچه که انتظار دارد دیگران باشند و از طرفی نیز با توجه به رشد علم و فناوری، بسیاری از امور به عهده ماشین سپرده شود و انسان در جایگاه اصلی خود که خلاقیت و نوآوری است قرار گیرند.